BEFORE & AFTER

Before & After

Care Home in Sudbury

Main Entrance

New Entrance been design to high standard

After

Before

The new design give more elegant entrance to both the patient and the visitors with easy Wheelchair access .

 

Its also reflect the character to the home and give it more welcoming feeling, blend in the existing building perfectly make it unknown if its old or new.

 

We also used the matching external materials and added a little bit of modernisation effect as the walk on floor lighting.

 

 

Before

 

Side Extension

Featuring single room with ensuit shower.

The West side's single room was part of the stage 1 job, with fire exit to the side we kept the fire escape as before.

 

 

After

Quality design

Refernces

  • ............................
  • .............................
  • .............................
  • .............................
  •  

 

Consultant

...................................

London (UK)

01/01/2013

.............

 

Dublin (IRELAND)

01/01/2013

H H.

 

Beirut (Lebanon)

01/01/2013